Het aanbod blenders, juicers en sapcentrifuge voor 2022 is enorm. Websites en blogs staan ​​vol met verschillende opties, maar wat is er nou echt belangrijk bij de aankoop? En waar moet je op letten wanneer je een nieuwe blender overweegt? Omdat er zoveel mogelijkheden zijn, is een keuze maken niet altijd makkelijk.

De oprichter 

De Beste Blender oprichter Niels Zee liep zelf tegen dit probleem aan en bedacht een oplossing: de Beste Blender website. De visie was om een website op te richten die de beste blender keuzes van het moment op een rijtje zet. Niet veel later is de website opgericht en helpt inmiddels 20.000 bezoekers per maand met het maken van de beste productkeuze.  

Ons team

Het de Beste Blender team bestaat uit ervaren en onbevooroordeelde product testers. Wij streven ernaar om alle informatie die jij nodig hebt op een rijtje te zetten op een simpele en overzichtelijke manier. We hebben alle informatie die je moet weten op een rijtje gezet, stellen kritische vragen en kennen awards toe aan verschillende producten. Ook zetten we de voor- en nadelen van elk keukenproduct op een rij en testen we over welke functies het apparaat beschikt.

Omdat al het vooronderzoek al voor je gedaan wordt weet je zeker dat je altijd een weloverwogen keuze maakt. Onze website wordt dagelijks bijgewerkt met de laatste informatie zodat je op de hoogte blijft van de laatste informatie.

Jij, de lezer

We vinden het belangrijk om jou relevante en accurate informatie te bieden. Jij, de lezer, bent namelijk onze hoogste prioriteit. We zijn altijd opzoek naar nieuwe manieren om jou de best mogelijke website ervaring te geven. Heb je  vragen, suggesties of opmerkingen? Je kunt ons bereiken via info@debesteblender.nl

Ons verdienmodel 

We geven jou graag goed, kosteloos advies. Dit wordt mogelijk gemaakt door de commissie die wij verdienen wanneer iemand via onze website een product koopt. Door die bijdrage (die jou niks extra kost!) houden wij ons platform draaiende. Zo kun jij gebruik blijven maken van onze website. 

Belangrijk om te weten: de commissie die wij verdienen heeft geen enkele invloed op ons onbevooroordeelde advies. 

Samenwerking

De Beste Blender staat altijd open voor samenwerkingen. Nieuwsgierig wat we voor elkaar kunnen betekenen? We vertellen je graag meer! Stuur een mail naar onze partner relations manager Amber via amber@trafficfamily.io en we komen zo snel mogelijk bij je terug. 

Traffic Family

De Beste Blender is onderdeel van Traffic Family. Traffic Family beheert meerdere websites om ervoor te zorgen dat jij zo gemakkelijk mogelijk een keuze maakt bij de aanschaf van een nieuwe product. Andere merken van Traffic Family zijn Happy-Animal, Slaapwijsheid, De Beste Keukenmachine, DokterFit en Beschuit met Muisjes

Disclaimer

Alle inhoud op onze site is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Vraag altijd advies aan je arts of een andere gekwalificeerde gezondheidswerker als je vragen hebt over een medische aandoening.

Overname Pit040.nl

Sinds december 2022 heeft debesteblender.nl de website pit040.nl overgenomen. Lees hier het persbericht van de overname.