Merken Blenders

Bekijk hier een overzicht van de bekendste blendermerken. Klik op één van de merken om alle blenders van dit merk te bekijken.

KitchenAid Blenders

KitchenAid is al jarenlang een populair keukenmerk. Dit luxe merk heeft naast mooie keukenmachines ook blenders in dezelfde, toffe kleuren zoals je gewend bent van KitchenAid.

Philips Blenders

Een oerhollands merk dat je veel terugziet in de Nederlandse keukens. De blenders van Philips staan bekend om de goede prijs-kwaliteitverhouding die je gewend bent van Philips.

Tefal Blenders

Ook Tefal is een bekend, internationaal merk voor keukenapparatuur en keukenaccessoires. De blenders van Tefal mogen dan ook zeker niet ontbreken in dit overzicht. 

Bosch Blenders

Op zoek naar een goede blender met een fijn prijskaartje? Dan zijn de Bosch blenders echt geschikt voor jou. Kies uit een ruim assortiment kwalitatief goede blenders.

Een merk dat nog vrij nieuw is in ‘blenderland’, maar steeds populairder wordt. Voornamelijk onder sporters is NutriBullet een populair blendermerk vanwege de compacte blenders.

MagiMix Blenders

De blenders van MagiMix zijn luxe, krachtige blenders met unieke blendermix-technologie en een modern ontwerp. Met deze blender op je aanrecht creëer je een luxe sfeer in je keuken. 

Princess Blenders

De blenders van Princess gaan al jaren mee. Regelmatig introduceert Princess een nieuwe, betaalbaar blender, die voorzien is van de nieuwste technieken. 

Smeg Blenders

Het merk Smeg wordt steeds populairder. Wij snappen wel waarom, je wordt toch meteen blij van die pastelkleurtjes keukenapparatuur? Ook jouw blender shop je bij Smeg.

Meer relevante keukenapparatuur

We schrijven reviews over vele (super nuttige) keukenapparaten. Heb je wat aan dit artikel gehad, dan gaan we je hier ook blij mee maken: